De omgeving

Met een prachtige historie, een rijk cultureel erfgoed, bijzondere natuur en een bruisend centrum heeft Boxtel, veel te bieden.

Boxtel

Het centrum van Boxtel bruist!

Per jaar worden in Boxtel meer dan 500 evenementen georganiseerd. Het centrum van Boxtel bruist! Het winkelaanbod is gevarieerd en uniek. Boxtel staat ook bekend om het enorme aanbod aan horeca. Kortom; er is voor ieder wat wils.

Natuur

Prachtige natuur

Boxtel ligt midden in het Nationaal Landschap Het Groene Woud en heeft voor de échte natuurliefhebbers veel te bieden! De slingerende beken in het Dommeldal, de naaldbomen in Sparrenrijk en de paarse heidevelden in de Kampina. Het zal je verbazen hoeveel moois je te zien krijgt. Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door het sterk afwisselende landschap rondom Boxtel.

Beachclub Lseven

Beachclub Lseven

De mooiste beachclub van Nederland ligt in Boxtel!

Kom en geniet van deze gastronomische oase in het Brabantse land.

Shoppen in Boxtel

Shoppen in Boxtel

Naast landelijke winkelketens zijn er veel lokale ondernemers die Boxtel een eigen identiteit geven en het bourgondische dorp aantrekkelijk maken. In en rondom het centrum vind je leuke winkels en speciaalzaken. Cadeaus, kleding, delicatessen en praktische waren, je vindt er bijna alles. Op vrijdagochtend is er markt.

Locatie

De Sacre Coeur staat aan de Baroniestraat 26 in Boxtel.

Vanuit een klein dorpje aan de Dommel groeide Boxtel uit tot een gemeente met ruim dertigduizend inwoners. Boxtel heeft een ideale ligging naast de A2 tussen de stedendriehoek van Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch.

NS-Station Boxtel op 2 minuten fietsen of 7 minuten lopen.

Img