De omgeving

Met een prachtige historie, een rijk cultureel erfgoed, bijzondere natuur en een bruisend centrum heeft Boxtel veel te bieden.

Met een prachtige historie, een rijk cultureel erfgoed, bijzondere natuur en een bruisend centrum heeft Boxtel veel te bieden. Ook aan de bourgondiër is gedacht; na een dag vol historie, cultuur of natuur, kun je neerstrijken in een smaakvol restaurant of eetcafé. Nog even lekker shoppen? In en rondom het centrum vind je allerlei leuke winkels en speciaalzaken.

Boxtel

Het centrum van Boxtel bruist!

Per jaar worden in Boxtel meer dan 500 evenementen georganiseerd. Het centrum van Boxtel bruist! Het winkelaanbod is gevarieerd en uniek. Boxtel staat ook bekend om het enorme aanbod aan horeca. Kortom; er is voor ieder wat wils.

Natuur

Prachtige natuur

Boxtel ligt midden in het Nationaal Landschap Het Groene Woud en heeft voor de échte natuurliefhebbers veel te bieden! Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door het sterk afwisselende landschap rondom Boxtel.

Shoppen in Boxtel

Shoppen in Boxtel

Naast landelijke winkelketens zijn er veel lokale ondernemers, die Boxtel een eigen identiteit geven en het bourgondische dorp aantrekkelijk maken. Cadeaus, kleding, delicatessen en praktische waren, je vindt er bijna alles. Op vrijdagochtend is er markt.

Locatie

Dit prachtige Rijksmonument staat aan de Baroniestraat 26 op de hoek van de Annastraat en wordt omgebouwd tot 20 sfeervolle en luxe appartementen en 1 unieke stadsvilla. Boxtel heeft een ideale ligging naast de A2 tussen de stedendriehoek van Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch.

Wilt u meer weten?

Nuyens Makelaars is de makelaar voor het project Sacre Coeur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:
Telefoonnummer: 0411-676448
Email: info@nuyensmakelaars.nl